تفاوت خودارضایی با ارضای طبیعی (ازدواج)
آسیب‌های اجتماعی| ۴۴

تفاوت خودارضایی با ارضای طبیعی (ازدواج)

«دبس»، معتقد است كه استمنا، جوان را خسته مى ‌كند و در سرشت انسان ‌هاى حسّاس، تولید وسواس و تردید عجیبى مى ‌نماید، به طورى كه افراد مبتلا، همواره خجالت ‌زده و شرمسارند و خود را مجرم مى ‌پندارند. هنگام بررسى امراض ذهنى، فكرى و روانى، غالبا این عادت دیده مى ‌شود.
آثار زیان‌بار خودارضایی
آسیب‌های اجتماعی| ۴۳

آثار زیان‌بار خودارضایی

هدف واقعی جنسیت و غریزه که ازدواج است به تدریج از افراد مبتلا به خودارضایی دور می شود و این افراد از مشغول شدن با خود رضایت دارند و این امر، علاوه بر عوارض جسمانی و روانی، سبب پیدایش اختلال های اجتماعی و فرهنگی می شود...
خودارضایی
آسیب‌های اجتماعی| ۴۲

خودارضایی

«خودارضایی» یا «استمنا» یکی از راه های انحرافی در ارضای میل جنسی است که امروزه نسل جوان را به خصوص در وضعیت فعلی جامعه و دشوار بودن امر ازدواج، در معرض آسیب های جدی قرار می دهد؛ از این رو، می توان آن را نوعی انحراف جنسی یا بیماری نامید که نیاز ضروری به درمان دارد.
ماهیت ناهنجاری جنسی در اسلام
آسیب‌های اجتماعی| ۴۱

ماهیت ناهنجاری جنسی در اسلام

در قرآن، هنجارهایى كه هماهنگ با فطرت انسان ‌هستند، «طیبات و معروف»، و نا‌هنجارى ‌هایی كه با فطرت سازگارى ندارد، «خبائث و منكر» نامیده شده است. همچنین قرآن کریم طیبات و هنجارها را حلال، و خبائث و ناهنجارى ‌ها را حرام دانسته است.
مفاسد و آسیب‌های رهبانیت
آسیب‌های اجتماعی| ۴۰

مفاسد و آسیب‌های رهبانیت

ترك ازدواج كه از اصول رهبانیت است نه فقط كمالى نمى‏ آفریند بلكه موجب پیدایش عقده‏ ها و بیماری هاى روانى مى‏ گردد. خداوند در انسان «غریزه جنسى» براى حفظ نسل آفریده، هر چیزى كه آن را به طور مطلق نفى كند مسلّماً باطل است.
رُهبانیت و علل ظهور آن
آسیب‌های اجتماعی| ۳۹

رُهبانیت و علل ظهور آن

روشن است که جز خداوند تبارک و تعالی که خالق موجودات است و عالِم به شرائط، نیازها، اوصاف و نقاط ضعف و قوّت ایشان می باشد، هیچ کس نمی تواند به درستی برای انسان برنامه ای در جهت سعادت و کمال او تنظیم نماید تا در عین برآوردن کامل و صحیح نیازهای او، مانع از فساد و تباهیش شده و موجب شکوفا شدن استعدادها و در نتیجه کمال او گردد.
تشویق اسلام به ازدواج
آسیب‌های اجتماعی| ۳۸

تشویق اسلام به ازدواج

امامان معصوم ما با برشمردن فضایل و ثمرات ازدواج و تبیین ضرورت آن، در تلاش بودند تا از کم رنگ شدن این فریضه و سنّت الهی جلوگیری نموده و امّت اسلام را از ثمرات آن بهره مند سازند.
سفارش به فرزندآوری زیاد و صالح| نظر اسلام در رابطه با سقط جنین
آسیب‌های اجتماعی| ۳۷

سفارش به فرزندآوری زیاد و صالح| نظر اسلام در رابطه با سقط جنین

متأسّفانه سال هاست که با پدیده زشت و شوم سقط جنین مواجه هستیم. برخی از والدین به دلایل مختلفی همچون بالا بودن هزینه های زندگی و...، از آوردن فرزند امتناع می ورزند و اگر بر حسب اتّفاق و ناخواسته نیز نطفه کودکی منعقد شود، در نزدیک ترین زمان ممکن به از بین بردن آن اقدام می کنند...
ثمرات پُربرکت ازدواج
آسیب‌های اجتماعی| ۳۶

ثمرات پُربرکت ازدواج

از قوى‌ترین غریزه هاى انسانى و از عمده‌ترین راه هاى به انحراف کشیده شدن انسان ها، غریزه جنسى است که ارضاى صحیح آن، در چارچوب ضوابط شرعى، نقش به سزایى در پیشگیرى از انحرافات و برقرارى رابطه عاطفى و معنوى با جنس مخالف دارد و زمینه تقویت ایمان را فراهم مى‌سازد.
حقیقت ازدواج در اسلام
آسیب‌های اجتماعی| ۳۵

حقیقت ازدواج در اسلام

بدون آرامش روانى، نمى‌ توان از جوان، انتظار تقوا داشت. بدون آرامش‌ روانى، نه نسل سالم و صالح پدید مى ‌آید، و نه سازندگىِ اخلاقى و اجتماعى اتّفاق مى ‌افتد و نه ارزش ‌هاى دینى و آرمان توحید، گسترش مى ‌یابد.
اسلام دین اعتدال
آسیب‌های اجتماعی| ۳۴

اسلام دین اعتدال

غریزه جنسی، یکی از نیرومندترین غرایز آدمی است که در دوران کودکی نهان است، ولی اندک اندک در دوران نوجوانی و بلوغ آشکار می گردد. شکوفایی این غریزه، کم کم با هزاران تصور و احساس دیگر همراه می شود و پس از مدتی، تقریبا بر وجود آدمی سیطره می یابد.
طعم شیرین ایمان
آسیب‌های اجتماعی| ۳۳

طعم شیرین ایمان

آن چه مردم دنیا سال هاست در جوامع غربی نظاره گر اند، فروپاشی نظام خانواده و ارزش های انسانی است و حکایت از بحران پیچیده ای دارد که جوامع غربی را به خود گرفتار ساخته است.
کنترل غرایز، حصر یا آزادی؟
آسیب‌های اجتماعی| ۳۲

کنترل غرایز، حصر یا آزادی؟

محصور ساختن غرایز و در برخی مواقع و شرایط، صبر کردن و به خواهش غرایز پاسخ ندادن، آیا عقده های روانی و اثرات منفی روحی مانند افسردگی، اضطراب، سرکوفتگی اجتماعی و... را پدید نمی آورد؟
منشأ انحرافات جنسی
آسیب‌های اجتماعی| ۳۱

منشأ انحرافات جنسی

از نظر قرآن كريم (دین مبین اسلام)، هدف نهايي آفرينش انسان؛ سعادت، پيشرفت، هدايت، معنويت، پرورش، تقوا، تكامل، و رستگاري و در يك جمله، قرب به خداوند است كه از طريق عبادت، تزكيه، جهاد، خشوع در نماز، اعراض از لغو، پرداخت زكات، امانتداري، وفاي به عهد و پايداري در نماز و ... به دست مي آيد.
انحرافات و آسیب‌های غریزه جنسی
آسیب‌های اجتماعی| ۳۰

انحرافات و آسیب‌های غریزه جنسی

«شهوت» نقطه مقابل «عفت» است. «عفت» نیز دارای مفهوم عام و خاص است. مفهوم عام آن، خویشتن داری در برابر هر گونه تمایل افراطی نفسانی است و مفهوم خاص آن، خویشتن داری در برابر تمایلات بی بند و بارِ جنسی است.
راهکارهای دفع یا کاهش آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای
آسیب‌های اجتماعی| ۲۹

راهکارهای دفع یا کاهش آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای

ازجمله آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای که در نوع خود از اهمیت بالایی برخوردار است، خطرات امنیتی این ابزار می‌باشد. غالب افراد یا از این مشکل خبری ندارند یا نسبت به آن بی‌اهمیت هستند ولی هر دو گروه در معرض خطر و آسیب قرار می‌گیرند.
اُفت اخلاقی - تحصیلی و قانون گریزی کاربران بازی‌های رایانه‌ای
آسیب‌های اجتماعی| ۲۸

اُفت اخلاقی - تحصیلی و قانون گریزی کاربران بازی‌های رایانه‌ای

اغلب سازندگان بازی های رایانه ای غیر مجاز، برای این که قبح و زشتی کارهای ناپسند و حرام را از بین ببرند، همگام با شیطان، سیاست گام به گام او را اجرا می کنند؛ یعنی در مراحل مختلفی از این بازی ها، مسائل خلاف عفّت و حیا را قرار می دهند، تا کاربر به مرور زمان به دیدن این تصاویر و انجام آن ها در محیط مجازی عادت کند.
آسیب‌های روانی و تربیتی بازی‌های رایانه‌ای
آسیب‌های اجتماعی| ۲۷

آسیب‌های روانی و تربیتی بازی‌های رایانه‌ای

تحقیقات نشان می دهد که بازی های رایانه ای موجب صدمات مغزی طولانی مدت می شوند. این بازی ها قسمت هایی از مغز را که به بینایی و حرکت اختصاص دارد، تحریک می کنند و به تکامل دیگر نواحی مغز کمکی نمی کند.
آسیب‌های جسمی بازی‌های رایانه‌ای
آسیب‌های اجتماعی| ۲۶

آسیب‌های جسمی بازی‌های رایانه‌ای

بازی های رایانه ای علاوه بر فوایدی که برای برخی از آن ها ذکر شده، ضررها و آسیب هایی را نیز به جسم و روان کاربران وارد می کنند که در برخی اوقات این ضررها قابل جبران نیستند و در عین ناباوری، لطمه های جدّی و حتّی دور از ذهنی را برای مخاطبان خود به یادگار می گذارند.
اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی بازی‌های رایانه‌ای غربی
آسیب‌های اجتماعی| ۲۵

اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی بازی‌های رایانه‌ای غربی

بازی‌ های رایانه ‌ای از ابزارهای پرنفوذی هستند كه به علت اثرگذاری و جذابیت بالا، كودكان، نوجوانان و حتّی بزرگسالان را هدف قرار داده‌ اند؛ به همین دلیل كارگردانان و برنامه ‌ریزان جنگ ‌های رسانه ‌ای، به آن توجه ویژه ‌ای دارند.