شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 9
دختر پیامبر(ص) برای آنان ذلّت و خواری میطلبد یعنی به خاک مالیده شدن بینیهایشان را چرا که آنان، کسانی هستند که میپندارند راه درست را یافتهاند و در رفتارشان مصلحند، حال آنکه تبهکارانی بیش نیستند.
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 8
ای مردم! ای شتابکننده به گفتار باطل و بیهوده و از کارهای زشت و زیاندار چشم پوشیده، آیا در قرآن تدبیر و اندیشه نمیکنید؟ یا بر دلهای شما قفل زده شده است؟
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)| درسنامه شماره ۷
اکنون شما چنین می پندارید که از پدر ارث نمی بریم، آیا در پی حکم جاهلیّت هستید؟ چه کسی حکمش از حکم خدا بهتر است برای کسانی که اهل یقین و باورند؟ آیا می دانید که من دختر پیامبر شما هستم؟
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 6
حضرت زهرا(س) در این سخنرانی از اول تا آخر روشی را انتخاب فرمود که نه فقط او را در مطالبهی حق غصب شدهاش کمک کند بلکه سرچشمههای معارف الهی را برای مسلمانان بگشاید و محاسن دین اسلام و آئین همیشگی الهی را برای ایشان بیان فرماید و به علاوه علل احکام و شرایع الهی را نیز روشن سازد.
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 5
زمانی که پیامبر خدا(ص) از دنیا رفت کوچک و بزرگ گریه و شیون داشتند ولی این مصیبت بر نزدیکان و اصحاب و دوستان و خویشان آن حضرت بس شدید و تأثّرآور بود هر کس در آن روز گریه میکرد ولی کسی از اهل زمین نمیتواند گریهکنندهای نالانتر از فاطمه زهرا(س) پیدا کند...
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/درسنامه شماره 4
لازم است بدانیم دوستی پیامبر(ص) نسبت به فاطمه زهرا(س) مانند محبّت دیگر پدران نسبت به دخترشان نبود و این احترام صرفاً به خاطر عاطفه پدری نبود. بلکه پیامبر خدا(ص) به دخترشان به دید عظمت و بزرگی مینگریستند و میتوان گفت، گویا از سوی خداوند مأموریت داشتند که از او احترام کنند.
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 3
همهی آنچه را که علی(ع) بابت مهریه و لوازم منزل و عروسی به پیامبر(ص) داده بودند همان بهای زرهی بود که در بازار فروختند و پول آن را به این برنامه اختصاص دادند چون چیز دیگری از مال دنیا نداشتند و پیامبرخدا(ص) آن پول را سه قسمت کردند، یک سوم آن را اثاث خریدند و یک سوم از آن را هزینه خرید عطر نمودند و یک سوم دیگر را به رسم امانت نزد امّ سلمه نهادند.
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 2
یکی دیگر از نامهای آن حضرت «زکیّه» است. این واژه، به معنی پاکیزگی است. لغت شناس معروف، «طریحی» در مجمع البحرین میگوید: تزکیه یعنی پاک شدن و شستشو کردن از اخلاق زشت و خویهایی که ناشی از خشم و حسد و بخل و ... باشد.
شرح حال و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)/ درسنامه شماره 1
بانوی بزرگی که از نظر آفرینش در رده بالای آفریدگان و همتا و همسنگ اوّلینهای خلقت قرار دارد و در خیل نسوان بینظیر است. شخصیت انسانی مانند فاطمه زهرا (س) دارای خصوصیّاتی است که او را نشانه قدرت بالغه و توانایی بدیع و عجیب پروردگار قرار میدهد.