احکام ساختمان
سؤال: برخی بنگاهها پولی از مشتریان گرفته و اجاره منزل مربوط به آنها را می پردازند آیا این عمل صحیح است؟
احکام ساختمان
سؤال: برخی خانه ها پمپ گذاشته و موجب قطع یا کم فشار شدن آب همسایه گردیده اند، وضو و غسل یا این آب چه صورت دارد؟
احکام ساختمان
سؤال: آیا مالک می تواند به مستأجر اعلام نماید که میهمان او از حمام و آب و برق منزل استفاده نکند، با توجه به اینکه پول آب و برق را مستأجر پرداخت می کند؟
احکام ساختمان
سؤال: در اثر کوتاهی برخی مسئولان در آسفالت کوچهها و خیابانها خساراتی به افراد عادی یا وسایل نقلیه آنان وارد می آید. آیا مسئولان امر که علیرغم اطلاع از این مشکلات اقدامی نمیکنند در اینگونه خسارتها ضامن هستند یا خیر؟
احکام ساختمان
سؤال: اخیراً در نمای منازل شیشههای رنگی به کار میرود که روزها بیرون پیداست و غالباً چون خانهها مشرف بر یکدیگرند موجب سلب آرامش همسایهها میشود، در شبها نیز چون داخل منازل روشن میگردد از بیرون داخل منازل نمایان میگردد. آیا نصب چنین شیشههایی از نظر شرعی چه صورت دارد؟
احکام ساختمان
سؤال: خواندن نماز در خانه یا زمینی که از پول زکات نداده خریداری شده، همچنین خواندن نماز با لباسی که این گونه است، صحیح است یا باطل؟
احکام ساختمان
سؤال: بعضی از افراد برای دستیابی به پول بیشتر خانههای چند طبقه بدون رعایت اصول ایمنی و مهندسی میسازند که موقع بروز حوادث مانند زلزله قطعاً مقاومت ندارد، و با قیمتهای کلان میفروشند، آیا معامله آنان صحیح و درآمد آنها حلال است؟
احکام ساختمان
سؤال: برخی از خانهها کنتور آب ندارند و بدون جواز از آب استفاده می کنند، حکم نماز و عبادت و وضو و غسل آنها چیست؟
احکام ساختمان
سؤال: آیا مهندسی و بنای ساختمانها بر اساس مهندسی غربی که برای آشپزخانهها و اتاقها حفاظ مطلوبی قرار نمی دهند (اُپِن) و با اصول فرهنگ دینی و حفظ حیا و عفت خانوادگی سازگار نیست، از نظر شرعی چگونه است؟
احکام ساختمان
سؤال: اگر چاه آشپزخانه و توالت یکی باشد چه صورت دارد؟
احکام ساختمان
سؤال: ساختن خانههای چند طبقه در کوچه های باریک که موجب اشراف به خانههای دیگران و سلب آسایش مردم می گردد چه صورت دارد؟
احکام ساختمان
سؤال: نصب پمپ آب به لوله های آب که موجب کمی یا قطع آب شرب همسایگان میشود چه صورت دارد؟